Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Освободиха Моци заради мач на Лудогорец

Освободиха Моци заради мач на Лудогорец

Селекционерът на националния отбор на Румъния Кристоф Даум влезе в положение на Лудогорец и освободи защитника Козмин Моци от ангажименти за предстоящата контрола с Русия. Двубоят в Казан е на 15 ноември (вторник), а това означаваше, че Моци няма да може да играе за разградчани срещу Берое в отложения мач от първия кръг, който ще се играе в сряда от 17:30 часа в Стара Загора.

Още преди няколко дни беше ясно, че Даум няма да ползва нападателя Клаудио Кешеру срещу „сборная“. Централният нападател също ще бъде на разположение на Георги Дерменджиев под Аязмото. Това означава, че Лудогорец ще бъде в почти пълен състав срещу Берое. При успех шампионите ще излязат на първо място в класирането с три точки пред Левски. С мача в Стара Загора разградчани влизат в сгъстен цикъл от срещи, като за период от един месец трябва да изиграят девет двубоя.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички