Отборите на Доктора показаха новите си мотори в X Factor

Отборите на Доктора показаха новите си мотори в X Factor

Отборите, които Валентино Роси създаде в по-малките класове в Световния шампионат по мотоциклетизъм - Moto2 и Moto3, показаха новите машини за сезон 2017 на живо в популярното италианско TV шоу X Factor. Завърналите се звезди на Moto3 Николо Булега и Андреа Миньо  се присъединиха към Франческо Баная и Стефано Манзи, които са пилотите на новия отбор в междинния клас на Роси. KTM машините са с ново лого в черен, син и бял цвят и с нов спорнсор.

През сезона Булега си извоюва два подиума и един полпозишън по пътя до седмото място в генералното класиране за сезон 2016. Миньо също достигна до два подиума в своя втори пълен сезон, но финишира едва 17-и в края на сезона.

Баная се завръща в екипа на VR46 и навлиза в Moto2 след два успешни сезона в Махиндра и създаде история за индийския отбор с двете си победи на "Асен" и "Сепанг". След пълна Moto3 кампания през 2015 година, Манзи направи само три старта тази година с уайлд кард, но представянето му беше забележително с четвърто място на "Силвърстоун" след минимална подготовка.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти