Макс Мозли: Аз бих оставил Екълстоун

Макс Мозли: Аз бих оставил Екълстоун

Бившият президент на ФИА Макс Мозли заяви, че ако беше на мястото на Liberty Media, щеше да остави Бърни Екълстоун да се занимава с организаторите и промоутърите на състезанията, защото това е нещо, с което се справя "отлично".

По-рано този месец Liberty Media завършиха сделката по изкупуването на правата за Формула 1 и вече официално Бърни Екълстоун не е изпълнителен директор. Шефовете го оставиха като почетен директор, но какво точно ще включват задълженията му, не е много ясно.

"Ако бях на мястото на Liberty, щях да оставя Бърни да прави нещата, с които се справя отлично - да се занимава с промоутъри и организатори, с цялата страна на въпроса", заяви Мозли и допълни, че новите шефове е трябвало да се концентрират върху това да правят неща, които досега не са правени. "Разбира се, те купиха бизнеса и са напълно в правото си дойдат и да вършат каквото поискат. Ще видим какво ще стане. Човек винаги трябва да внимава и ако нещо не е счупено, по-добре да не се опитва да го оправя. Но те знаят това, сериозни бизнесмени са".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти