Гледай на живо

100 години ски спорт в България

Дерменджиев: Изключително нервен мач, не оправдавам Минев, но онзи го настъпи отзад

Дерменджиев: Изключително нервен мач, не оправдавам Минев, но онзи го настъпи отзад

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че не се е получил кой знае колко качествен двубой с Марибор (2:2), тъй като лидерът в Словения често е накъсвал играта. Също така треньорът на орлите не оправда постъпката на Минев, който получи червен картон, тъй като наплю противников играч, но разясни, че реакцията му е била заради умишлено грубо нарушение срещу него.

"Винаги съм казвал, че има пасиви, но и хубави неща. Не беше от най-добрите мачове, изключително нервен мач. Отдавам го и на дългия период, в който стоим тук, но това не е оправдание. Нервен, накъсан мач. Като игра има някои неща, които са добре, защото гледаме отбор с някаква подобна схема като на Копенхаген. В средата беше много гъсто и трябваше да играем повече по фланговете. Понякога го правехме, но понякога - не.

Прекалено много се накъсваше играта, а нашите футболисти искат да играят. Не оправдавам Минев, но онзи го настъпи отзад", коментира Дерменджиев директния червен картон на Минев.

"Има време за мача с Копенхаген. Преди това играем с Монтана.

Мисля, че отборът е значително подготвен. Съперниците ни в Турция играят малко по-твърд футбол. Ние като отбор искахме да свикнем с такава игра. Лично аз съм доволен.

Имаме стил, който следваме и няма да променим нищо.

Има още малко време и след мача с Монтана ще преценя какво е състоянието на играчите и кой да играе. Излизаме да играем и ще направим всичко възможно да преодолеем Копенхаген, който е изключително добър отбор", завърши Дерменджиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти