Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Монтоя: Фетел и Алонсо са най-добрите пилоти във Формула 1

Монтоя: Фетел и Алонсо са най-добрите пилоти във Формула 1

Хуан Пабло Монтоя никога не се е притеснявал да изрази мнението си, без значение дали става въпрос за интервюта или на пистата. Според бившия пилот на Уилямс и Макларън най-добрите пилоти, които се състезават в момента във Формула 1, са четирикратният световен шампион Себастиан Фетел и двукратният Фернандо Алонсо.

Монтоя постави Фетел и Алонсо пред Люис Хамилтън, който заедно с вече бившия си съотборник Нико Розберг и отбора на Мерцедес наложиха тотална доминация във Формула 1 в последните години.

"Фетел е може би най-завършеният пилот, когото съм срещал. Познавам много добре Алонсо и той е абсолютно същият като Себ. Двамата за мен са най-добрите пилоти, които в момента се състезават във Формула 1", заяви без съмнение Монтоя.

"Вижте, няма как да си кривя душата - и Хамилтън наистина върши много добра работа. Той обаче има един основен проблем, който рано или късно отново ще му попречи да печели. Когато нещата не му вървят, се срива психически, започва да вярва в конспирации и формата му пада светкавично".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти