Mtel Sport 1 ще излъчи на живо участието на Григор Димитров на турнира в Ротердам

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо участието на Григор Димитров на турнира в Ротердам

  

Първата ракета на България Григор Димитров дебютира в ефира на Mtel Sport 1 със старта на турнира ABN AMRO в Ротердам. Феновете ще могат да проследят на живо първия двубой на най-добрият български тенисист, който излиза срещу Миша Зверев на 14 февруари (вторник). Срещата ще бъде съпътствана от коментарно студио, като освен по Mtel Sport 1, тя ще може да бъде гледана на живо и във Facebook страницата на спортния канал.

Mtel Sport 1 ще предава директно всички най-интересни сблъсъци от надпреварата, включително и финала, като преди и след всеки мач ще има преки студия, с участието на специални гости и експерти.

След отличното си представяне на Australian Open и спечелването на турнира в София, Григор Димитров заема 12 позиция в световната ранглиста и е един от фаворитите в Холандия. Освен през елиминирането на Зверев, пътят към титлата минава през имена като Доминик Тийм, Марин Чилич, Томас Бердих и още от топ тенисистите в класацията на ATP.

ABN AMRO World Tennis Tournament от серията ATP 500 е сред най-престижните спортни събития в Холандия, като поредното издание на състезанието е под номер 44. Тази година победителят ще спечели 363 000 долара от наградния фонд на надпреварата, възлизащ на близо 2 милиона долара. Турнирът се играе на твърди кортове в зала, като настилката е по-благоприятна за атакуващите играчи. Това може да даде предимство на Григор и Чилич, за сметка на състезатели като Тийм. 

Програмата на спортните канали на Мтел се излъчва изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно. За всички абонати на Mtel NOW Max и Mtel Now Standard достъпът до каналите ще е безплатен и след 1 април.

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти