Гълъбинов с 84 минути срещу бившия си отбор

Гълъбинов с 84 минути срещу бившия си отбор

Българският нападател Андрей Гълъбинов игра 83 минути за Новара при равенството 1:1 в гостуването на бившия си тим Авелино в мач от 31-ия кръг на Серия "Б". Националът на България отново бе титуляр, като получи жълт картон през първата част. Неговият партньор в атака Федерико Македа бе точен за северняците в 10-ата минута. В 18-ата минута Гълъбинов бе близо до втори гол с хубав удар с левия кръг.

Втората част домакините стигнаха до 1:1 с гол от дузпа на Ардемани в 77-ата минута. Точката е 45-а за Новара, а отборът остана на осмо място. Авелино с 37 заема 13-та позиция.

Лидерът Спал разби с 4:1 Карпи като гост и вече има 58 точки. Фрозиноне победи с 3:1 Виченца и заема второ място с 56 точки. Гол на Андреа Ганц в последната секунда спаси Верона при гостуването на Про Верчели за крайното 1:1. Джампаоло Пацини и компания останаха трети с 54 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички