Конър Макгрегър: Готов съм да шокирам света

Конър Макгрегър: Готов съм да шокирам света

Шампионът в UFC Конър Макгрегър обяви, че е „готов да шокира света“ с победа срещу Флойд Мейуедър. Мачът между ММА боеца и непобедения боксьор още не е обявен официално, но се очаква двамата да се срещнат през юни в Лас Вегас. Мейуедър, който се отказа от бокса през 2015 след 49 победи от 49 мача (26 с нокаут), наскоро обяви, че излиза от пенсия за този мач. Макгрегър обясни, че двамата са близо до това да финализират сделката.

„Ще нокаутирам Флойд и всички вие ще си ядете думите. Никой в бокса не знае какво идва. Аз ще се боксирам. Гледайте как ще превзема бокса. Повярвайте ми. Аз съм на 28, висок и опасен с всяка ръка. Ще шокирам целия свят“, каза Макгрегър.

Той стана първият боец, който държеше две титли в UFC едновременно. Макгрегър трябваше да оваканти пояса в категория перо, но все още е шампион в лека категория.

Очаква се мачът с Мейуедър да бъде потвърден скоро. Преди няколко дни президентът на UFC Дейна Уайт, който първоначално бе против идеята за подобна среща, призна, че парите са прекалено много и този мач ще се състои.

udarsport.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти