Евроспорт се подготвя за най-голямата колоездачна година в ефира си

Евроспорт се подготвя за най-голямата колоездачна година в ефира си

Повече състезания, повече часове излъчване, повече местна продукция и най-добрите таланти. През 2017 Евроспорт остава най-доброто място за всички страстни любители на колоезденето.

Номер едно спортна дестинация в Европа ще запали страстта на феновете на колоезденето с над 200 дни състезания на живо и повече от 2 300 часа излъчване по всичките си канали.

Ненадминатият календар с колоездачни състезания в ефира на Евроспорт включва всички три гранд тура, разширено отразяване на Джиро Д‘Италия за 2017 г., както и 25 събития от световния тур, включително петте еднодневни пролетни класики. 

През тази година Евроспорт ще покаже на живо рекордните 21 Гранд тур етапа като част от 300 часа покритие на трите най-големи събития в календара.

Евроспорт продължава своето партньорство с най-големите имена в спорта, предоставяйки техните експертни анализи и гледна точка. Сред международните таланти са трикратният победител на „Тур дьо Франс“ Грег Лемонт, победителят в етап от тура Хуан-Антонио Флеча и Шон Кели, победител в девет еднодневни класики. Шведът Роберто Ваки и французинът Ришар Виренк ще предложат на феновете в Европа обзорни коментари и експертен анализ.

Отразяването на Евроспорт продължава да се разраства и тази година ще включва първото живо излъчване с 360-градусова виртуална реалност по време на професионалното състезание в „Рут дю Суд“ през юни. В допълнение към прякото излъчване Евроспорт ще предложи посветени на колоезденето магазинни предавания с таланти, едно от които е и поредицата Tech Talk. Всяка минута от излъчванията и предаванията ще бъде достъпна и на Eurosport Player – дигиталният абонаментен портал на Евроспорт, предоставящ достъп до всички събития от ефира на канала.

Eurosport.com – номер едно уебсайт за спортни новини в Европа – ще продължи да доставя широко дигитално покритие на новините от спорта. Наскорошната инвестиция на Discovery Communications в Play Sports Group ще осигури достъпно съдържание на Евроспорт до по-широк кръг колоездачни фенове в дигиталната общност.

„Ако сте фенове на колоезденето, то Евроспорт остава единственото място, където можете да следите случващото се в този спорт. Колоездачната общност е една от най-пламенните и за нас е удоволствие да ѝ предложим още повече състезания и по-голямо отразяване от когато и да било, затвърждавайки позицията си като „Дом на колоезденето“. Тази година за първи път ще покажем над 200 часа от Гранд тур-овете и еднодневните класики”, каза Питър Хътън, главен изпълнителен директор на Евроспорт.

 

Най-важните колоездачни събития в ефира на Евроспорт за 2017 г.:

Гранд тур:

Джиро д`Италия – 5-28 май;

Тур дьо Франс– 1-23 юли;

Вуелта – 19 август – 10 септември;



Световен тур

25 състезания, включително всички пет еднодневни пролетни класики, на живо между февруари и октомври:

Милан-Сан Ремо – събота, 18 март;

Обиколката на Фландрия – неделя, 2 април;

Париж - Рубе – неделя, 9 април;

Лиеж – Бастон – Лиеж – неделя, 23 април;

Обиколката на Ломбардия – неделя, 7 октомври.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти