Клинт Демпси с хеттрик, САЩ мачкат

Клинт Демпси с хеттрик, САЩ мачкат

Клинт Демпси отбеляза хеттрик за победата на САЩ с 6:0 над Хондурас в мач от световните квалификации в зона КОНКАКАФ. Американците, които замениха селекционера Юрген Клинсман с Брус Арина през ноември след загуби в първите си две срещи в групата, са на четвърто място в класирането и са в позиция за плейоф, докато лидер е Мексико с три точки аванс след победа с 2:0 над Коста Рика.

Американците откриха резултата чрез Себастиан Летджет след пет минути игра, а капитанът Майкъл Брадли удвои в 27-та минута с изстрел извън наказателното поле. Клинт Демпси се завърна в националния отбор след година отсъствие с три гола за 6:0, като между първото и второто му попадение се разписа и Кристиан Пулишич. Хавиер Ернандес вкара и двата гола за победата на Мексико срещу Коста Рика, с което Чичарито изравни върховото постижение за отбора с 46 точни изстрела. Той е равен с Харед Боргети.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти