Кроос се зарече: Никога няма да играя в САЩ или Китай

Кроос се зарече: Никога няма да играя в САЩ или Китай

Световният шампион Тони Кроос е твърд, че никога няма да играе в САЩ или Китай. Редица известни футболисти приеха оферти от клубове от тези страни, като последният актуален е Бастиан Швайнщайгер. "Със сигурност ще отскоча до Америка, но на разходка със семейството ми. Няма обаче да играя там или в китайското първенство", обясни Кроос пред Bild.

Халфът на Реал Мадрид е на 27 години и се надява да задържи високото си ниво още няколко сезона, след което да се откаже, а не постепенно във времето да преминава от по-слаб към по-слаб клуб.

На 12 април за Кроос предстои сантиментален сблъсък срещу бившия му отбор Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. "След жребия си казах "ОК, това е добре, защото обичам предизвикателствата". Байерн и Барселона бяха възможно най-тежките варианти, но обикновено точно срещу такива отбори правим най-силните си мачове", допълни полузащитникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти