"Дяволското" лице на Меси (видео)

"Дяволското" лице на Меси (видео)

Грубите и нецензурни думи на Лионел Меси към съдийската колегия след мача между Аржентина и Чили провокираха търсене на други подобни прояви, които добавят катран към бляскавия образ на Ла Пулга. Безспорно Лео нееднократно се е доказвал като човек на феърплея, но архивите запечатват и другото лице на "десетката" - "дяволското".

Най-паметен подобен момент в този раздел остава голът му с ръка срещу Еспаньол в среща от предпоследния кръг на Ла Лига. При резултат 0:1 аржентинецът удря топката с ръка и бележи по подобие на своя митичен предшественик Диего Марадона. Съдиите зачитат попадението и каталунците се устремяват към титла, белязана с нечестност. В крайна сметка съдбата отнема трофея от ръцете на "лос кулес".

През сезон 2010/11 изданието на Ел Класико в Мадрид е белязано от грозна изцепка на Лео в добавеното време на двубоя. Меси не успява да стигне топката на тъчлинията и мощно я изритва към хора от публиката на "Сантиаго Бернабеу". Това му действие остава ненаказано.

През есента на 2008 година Лео изпуска нервите си и прави опит да наплюе съперника си от Малага Дуда. През 2010-а по време на дуела с Интер в Шампионската лига номер 10 избива няколко зъба от устата на Майкон. Определено това става без умисъл и е лошо стечение на обстоятелствата.

В социалните мрежи се припомня и интересна среща на Меси с малчуган, притичал на терена. Лео е видимо стреснат и не приветства детето, с което печели много критики от футболните симпатизанти. Трябва да отбележим, че повечето такива прояви на аржентинеца са от ранната му кариера и сега суперзвездата действа много по-сдържано и премерено. Вижте видео от описаните ситуации.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти