Гълъбинов игра 35 минути на "Сан Никола"

Гълъбинов игра 35 минути на "Сан Никола"

Българският национал Андрей Гълъбинов, който остана на пейката през всичките 90 минути при победата с 2:0 над Холандия снощи, мигновено се завърна в Италия, за да играе за Новара, с който се опитва да стигне до Серия "А". Таранът пътува за Бари, където взе участие във важния мач за клубния си отбор срещу едноименния тим в сблъсък от 32-ия кръг на Серия "Б".

Двубоят бе директен спор за местата, даващи право на участие в плейофите за влизане в Серия "А". Срещата завърши 0:0, като домакините могат повече да съжаляват, че пропуснаха да излязат на четвърто място. Гълъбинов се появи на терена в 56-ата минута, когато замени Федерико Македа. Родният нападател нямаше шанс да се разпише, както го стори преди година, когато нокаутира мечтите на Бари за завръщане в елита насред "Сан Никола" с гол в продължението на плейофите, за победата с 4:3.

При победа Новара пък щеше да задмине днешния си съперник. Равенството е трето поред за Новара, а Гълъбинов, който е голмайстор на тима с 10 гола, също не се е разписвал вече три двубоя, след като преди това го стори в четири поредни.

Новара има 46 точки и е на девето място, а Бари вече има 47 точки.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти