Бока се върна към победите

Бока се върна към победите

Аржентинският гранд Бока Хуниорс запази лидерската си позиция в Примера дивисион. Тимът постигна важна победа с 2:1 като гост на Сан Мартин в мач от 17-ия кръг, като запази преднината си от три точки пред Сан Лоренцо. Головете за "синьо-жълтите" бяха дело на Павон (27) и Сентурион (56), а Денинг в 88-ата минута отбеляза почетното попадение за домакините, които останаха на 28-то място с 15 точки.

Момчетата на Гилермо Скелото веднага се вдигнаха, след като отстъпиха с 1:2 на 11-ия Талерес на "Бонбонера" миналата седмица. Бока вече има 37 точки, докато Сан Лоренцо има 34 точки, след като победи с 3:0 Килмес. Третият Нюелс Олд Бойс остана с 32 точки.

Другият гранд от Буенос Айрес Ривър Плейт победи с 2:1 Белграно на "Монументал", с голове на Дриуси (46) и Мартинес (68), а Лема се разписа за гостите. Така носителят на купата е шести с 29 точки в класирането.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички