Йул: Рокетс не ме притискат

Йул: Рокетс не ме притискат

Темата относно евентуалното преминаване на Серхио Йул в Хюстън  няма да спре да е актуална, поне докато този дългоочакван трансфер стане факт. Силната игра на испанската звезда в последните сезони постоянно поражда нови и нови слухове, касаещи бъдещето му, но той е категоричен в едно - от Тексас не го притискат по никакъв начин и че е много щастлив в Реал (Мадрид).

“От Хюстън уважават решението ми. Ясно е, че наблюдават мачовете ми, но това е нормално, защото все пак искат да играя за тях. Но не ме притискат и аз ги уважавам изключително много”, казва испанецът пред гръцката Cosmote TV.

“Многократно съм заявявал, че съм щастлив в Реал. Смятам, че е идеалното място да печелиш. Отборът се подсили доста и направи усилия да ме задържи. Феновете непрекъснато ми показват любовта си, а това е от голяма важност за мен. Все пак в края на деня всеки един от нас трябва да е там, където се чувства щастлив. Аз съм щастлив в Мадрид”, добавя още 190-сантиметровият стрелец, който бе избран под №34 в Драфта през 2009 година от Денвър, а по-късно Хюстън плати малко повече от $2 милиона за НБА правата му.

Лидерът на “белите” е играл в 25 мача в Евролигата този сезон и има средно по 16.6 точки, 6.2 асистенции, 2.1 борби и 0.8 отнети топки.

Мачовете от Евролигата могат да бъдат гледани в ефира на Mtel Sport.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти