Гуардиола и Сити помагат с рекламата на The Open

Гуардиола и Сити помагат с рекламата на The Open

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола демонстрира уменията си в голфа редом до двукратния шампион от "Мастърс" Хосе Мария Оласабал по време на събитие по случай сътрудничеството между "гражданите" и един от мейджър турнирите - The Open Championship.

Футболният клуб обяви партньорството си с най-стария от големите турнири в голфа, като се предвиждат серия от демонстрации за подгрявка за 146-ото издание на The Open в голф клуб "Роял Бъркдейл" в Саутпорт през юли.

Гуардиола позира с известния трофей "Claret Jug", след което разведе бившия капитан в Ryder Cup из тренировъчната база на Ман Сити. След обиколката Пеп и Оласабал хванаха клъбовете и поне според официалния сайт на "гражданите", Гуардиола демонстрира завидни умения.



"За нас, европейците, The Open е най-специалният от мейджър турнирите, защото е единственият, който се провежда от тази страна на Атлантика", каза Оласабал.

Самият испански ас в голфа изгледа на живо равенството 1:1 между Сити и Ливърпул и участва в няколко демонстративни голф предизвикателства на полувремето. Организаторите на The Open пък са изявили задоволството си пред сайта на "гражданите", че чрез партньорството със Сити ще могат да промотират 146-ото издание на мейджър турнира.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти