Съотборник на Меси го посъветва да зареже националния отбор

Съотборник на Меси го посъветва да зареже националния отбор

Вратарят на Естудиантес и националния отбор на Аржентина Мариано Андухар се застъпи за Лионел Меси, който отново беше подложен на критики в родината си, след като ФИФА го наказа да не играе в 4 мача заради обидни думи по адрес на страничния рефер в мача срещу Чили (1:0). Опитният страж дори е на мнение, че Лео трябва да прекрати участието си в националния тим.

"Защо му е на Меси да играе за Аржентина, въпреки че той го прави с голямо желание!? За да го освиркват отново ли? Мнозина се чудят защо в Барселона играта му е една, а в националния отбор - друга. Същите тези, които го критикуват, го молиха да се върне след Копа Америка. Това са хора, които не ценят какво имат, докато не го загубят", коментира Андухар.

Без наказания Меси "гаучосите" отстъпиха с 0:2 от Боливия в последната си световна квалификация и за момента са на пето място в класирането, а селекционерът Едгардо Бауса е заплашен от уволнение.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти