Сампаоли за Аржентина: Несправедливо е дори да се коментира

Сампаоли за Аржентина: Несправедливо е дори да се коментира

Старши треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли определено е име, което предизвиква интерес на медиите. След като през февруари се появиха информации, че ще става треньор на Барселона, сега името му се свързва с националния отбор на Аржентина в случай на уволнение на селекционера Едгардо Бауса. Аржентинците неочаквано се препънаха в Боливия в последния си мач от Световните квалификации и загубиха с 0:2 без звездата си Лионел Меси.

"Аз да поемам Аржентина? Мисля, че е много несправедливо дори да се коментира подобен въпрос, когато тимът си има треньор. Бауса пое отговорност в труден момент и трябва да бъде оценено. Аз съм концентриран в работата си в Севиля, нямам никакви контакти с федерацията на Аржентина, обяви Сампаоли пред вестник "Ас".

Най-тиражният вестник в Аржентина- "Кларин", написа за заседание на изпълкома на местната централа през новата седмица, на който ще се разгледа бъдещето на селекционера Едгардо Бауса. Много е вероятно Бауса да бъде уволнен и ако това стане, Сампаоли отново излиза като фаворит номер 1 за поста. Аржентина е на 5-о място с 22 точки след 14 мача. 5-ата позиция изпраща отбора на допълнителен бараж срещу представител на зона КОНКАКАФ и чак тогава може да се достигне до Мондиал 2018.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти