Тежка загуба за Университатя с Димитров и Златински

Тежка загуба за Университатя с Димитров и Златински

Отборът на Университатя (Крайова) записа тежка загуба с 1:4 като домакин на ЧФР Клуж. Двама от българите в състава на домакините - Радослав Димитров и Христо Златински - започнаха като титуляри и останаха на терена пълни 90 минути. Апостол Попов пък не бе в групата за мача заради контузия.
ЧФР Клуж бе по-добрият отбор в този мач и още през първото полувреме взе преднина от два гола след точни удари на Чиприан Деац и Константин Паун в 18-ата и 20-ата минута.

В началото на второто полувреме Университатя успя да върне един гол след дузпа, реализирана от  Густаво Ди Мауро в 49-ата минута. В 69-ата минута обаче Томислав Гомелт направи резултата 1:3, а в 73-ата минута отново Деац оформи крайното 1:4.

В края на мача Университатя давърши срещата и в намален състав, след като Андрей Иван получи втори жълт и червен картон.

След това поражение отборът от Крайова остава на 4-ото място в класирането на първата плейофна шестица с 24 точки. ЧФР Клуж пък се изкачи до 2-ото място в таблицата с 28 точки. Водач е Виторул с 30 точки и мач по-малко.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти