Най-евтините билети за Кобрата са на изчерпване

Най-евтините билети за Кобрата са на изчерпване

Най-евтините билети за галавечерта на 28 април в "Арена Армеец" вече са на изчерпване. Останали са по-малко от 30 талона с цена от 40 лева. Най-голямото съоръжение в страната ще приеме за втори пореден път мачове на Кубрат и Тервел Пулеви.

Кобрата ще защитава интерконтиненталния си пояс на WBA срещу Кевин Джонсън от САЩ,  който се е боксирал с най-добрите в тежка категория през новия век - Виталий Кличко, Тайсън Фури и Антъни Джошуа, като единствено последният е успявал да го нокаутира.  Бронзовият медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев пък все още очаква да разбере името на втория си съпернки на професионалния ринг.

Шоуто в София се очаква с голям интерес, защото ще бъде последният бой на Кубрат преди евентуална атака на световната титла на IBF. 35-годишният българин е официален претендент на федерацията и трябва да се боксира с победителя измежду Джошуа и Владимир Кличко, които мерят сили ден по-късно в Лондон. Въпреки огромния залог, продажбата на билети върви по-слабо от предишната гала вечер с участието на Пулеви на 3 декември.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти