Лудогорец U17 измъкна трудни три точки в Благоевград (снимки)

Лудогорец U17 измъкна трудни три точки в Благоевград (снимки)

Юношите на Пирин Благоевград загубиха с 0:1 от лидера Лудогорец с 0:1 в среща от поредния 22-ри кръг на елитната група до 17 години.

Единственият гол вкара Георги Стоянов в 46-тата минута. Той получи удобен пас от дълбочина и останал сам срещу вратаря на орлетата нямаше как да сбърка . Юношите на Пирин играха прибрани отзад, много дисциплинирано и заслужаваха поне точка срещу отбора от Разград. Възпитаниците на Радослав Комитов пък контролираха играта, но нямаха идея как да преодолеят отбраната на Пирин водена от национала Митко Митев. В срещата имаше и много нерви и куп жълти картони. Домакините имаха и претенции към рефера Павел Цеков за спестен червен картон на играч на Лудогорец за удар без топка.

В самия край на срещата малките орлета стигнаха до две мелета в наказателно поле на гостите, но нямаха късмета да вкарат изравнително попадение. В класирането Лудогорец е първи с актив от 58 точки и все още е без загуба. Пирин е на 12-то място с 23 точки.

Втори е тимът на Септември (София), който е с 50 точки на сметката си, но тепърва му предстои двубой от кръга, а освен това има и мач по-малко.
Милчо Максимов
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти