Даниел Димов с гол и ценна победа срещу Ники Михайлов (видео)

Даниел Димов с гол и ценна победа срещу Ники Михайлов (видео)

Юношата на Черно море Даниел Димов спечели оспорваното българско дерби срещу Николай Михайлов в турската втора дизивия. В двубой от 27-ия кръг на 1. Лига неговият Манисаспор сложи край на негативната си серия от три мача без успех и победи с 2:0 като домакин Мерсин Идманюрду. Бившите футболисти на Левски записаха пълни 90 минути в директната битка за оцеляване в групата.

Именно Димов бе човекът, който откри резултата в 50-ата минута с петото си попадение за сезона. Въпреки че в 85-ата минута домакините останаха с човек по-малко след червения картон на Булучи, играчите на Саит Карафиртиналър не само че запазиха аванса си, но и отбелязаха втори гол във вратата на родния национал. Точен в даденото от главния арбитър продължение бе Исмаил Одабаши, който подпечата ценните три точки за Маниса.

С тях “черно-белите” събраха 27 в актива си и поне временно се отдалечиха на три от зоната на изпадащите. Поражението пък сложи край на страхотната серия за Михайлов и компания от осем мача без загуба. Мерсин продължава да бъде сред изпадащите с 24 точки на сметката си. Седем кръга преди края на първенството в 1. Лига битката за оцеляване ще бъде повече от жестока, след като цели шест отбора са събрани в рамките на само шест точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти