Бока мина и през Велес

Бока мина и през Велес

Лидерът в Аржентина Бока Хуниорс записа трета поредна победа в Примера дивисион. Грандът надделя с 3:1 в гостуването си на Велес Сарсфийлд. Двубоят бе от 19-ия кръг на шампионата. Много силен мач за победителите изигра Кристиан Павон, който асистира за първите две попадения, а сам отбеляза третия.

Нападателят Дарио Бенедето даде аванс на Бока в 25-ата минута със своето 11-то попадение за сезона. Голът го направи лидер при стрелците със Себастиан Дриуси от Ривър Плейт. Кантерос от Велес получи червен картон в 43-ата минута, което още повече затрудни намиращия се в криза отбор.

Бившият играч на домакините Джино Перуци удвои с глава в 54-ата минута, като отказа да празнува пред агитката на Велес.

"Синьо-белите" се върнаха в мача малко преди края. Ромеро намали в 83-ата минута, след като бе точен след центриране от корнер. Буквално 120-секунди след това Павон вкара своя осми гол за сезон, като отказа Велес.

Отборът на Скелото вече има 43 точки, докато Нюелс Олд Бойс има 38 точки. Сан Лоренцо и Естудиантес пък са с актив от 37 точки.

Велес остана на 26-то място с 19 точки, след като от четири мача няма победа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти