Шампионско награждаване на плувния турнир "Цветница"

Шампионско награждаване на плувния турнир "Цветница"

Завърши четвъртото издание на международен турнир "Цветница", който се проведе на 25- метровия закрит басейн на Спортната палата в София. Плувен клуб  Пирин от гр. Благоевград оглави отборното класиране на турнира с 299 т., за което водачът на отбора, Валентина Атанасова, бе наградена с парична награда на стойност 800лв и специален плакет от организаторите. С купи, предметни награди осигурени от SPEEDO и ваучери с обща стойност 1200лв от ТЕХНОПОЛИС ЕАД бяха наградени и тримата най-добри състезатели в отделните възрастови групи.

При 9-10 годишните първа стана Никол Везенкова от ПК Пирин, а на 2-ро място с еднакъв брой точки се класираха Бранимир Павлов от ПК Дамини-ЛВ и Елена Митева от ПК Пирин.

Василена Георгиева от ПК Пирин стана първа при 11-12 годишните, а нейни подгласнички останаха Калина Захариева от СК ГД Спорт и Яна Кръстева от ПК Спринт.

237 деца от 23 клуба от цялата страна и Македония взеха участие в турнира, а наградите бяха връчени от олимпийската ни шампионка по плуване Таня Богомилова.

Последвайте каналите ни в:

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти