Балъков изгледа най-сладката победа на Лайпциг в Бундеслигата

Балъков изгледа най-сладката победа на Лайпциг в Бундеслигата

Красимир Балъков присъства на един от ключовите сблъсъци от поредния кръг на Бундеслигата между сензацията и втори в класирането Лайпциг и традиционният участник в евротурнирите Байер (Леверкузен). Визитата на легендата на българския национален отбор, Спортинг и Щутгарт е поредна част от практиката, която Бала провежда в различни водещи клубове на германското първенство. Преди това Краси присъства на подготовката за важни мачове на Айнтрахт (Франкфурт) и Херта. И в двата двубоя тогава домакините извоюваха важни победи над традиционния претендент за медали в лигата Борусия (Дортмунд) с по 2:1.

Ето какво сподели пред официалния си сайт Балъков след мача: "Присъствах на един много интересен, изпълнен с динамика и агресивност двубой. Домакините, които през тази година пишат история в Бундеслигата, създадоха невероятна атмосфера на стадиона, което също е нещо различно. Клубът се опитва да наложи едно нестандартно начало във всичко, както на терена, така и по трибуните, което вече дава своите резултати. Тук срещнах и много мои приятели от времето, когато играх в Щутгарт, с които споделихме виждания за футбола в Бундеслигата. Радостен съм, че получих покана от ръководството да присъствам и на част от подготовката на Лайпциг за следващия сезон, в който тимът ще играе за пръв път в своята история в най-силния клубен турнир - Шампионска лига".

На въпрос какво му предстои в близко бъдеще Краси отговори: "На 24 април заминавам за конференция в Лисабон, по покана на ръководството на Спортинг - клуб, който ще остане завинаги в моето сърце. Там ми предстоят отново емоционални срещи с много приятели и фенове".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти