Раниери намекна за предателство, но е сигурен, че то не идва от играчите

Раниери намекна за предателство, но е сигурен, че то не идва от играчите

Бившият мениджър на Лестър Клаудио Раниери за първи път говори по-подробно за причините за своето уволнение. Италианецът отказа да приеме, че е бил предаден от своите футболисти, каквито хипотези бяха лансирани в английските медии, но намекна, че може да е получил удар в гърба от някой от неговото обкръжение. Раниери обаче не пожела да назове конкретно име.

Думите на италианеца подхраниха спекулациите, че е имало разрив между него и асистента му Крейг Шекспир, който впоследствие бе назначен за мениджър на Лестър.

"Не мога да повярвам, че моите играчи са ме убили. Не, не, не. Може би е бил някой, който е стоял зад мен. Имах подобен малък проблем и през миналата година, но тогава спечелихме титлата. Може би през този сезон, когато започнахме да губим, тези хора натиснаха малко повече. Чух много истории. Не искам да посочвам име. Аз съм сериозен и лоялен човек. Каквото имаше да кажа, го казах лице в лице", заяви Раниери пред "Скай Спортс".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти