Феновете на Борусия отвориха домовете си за гостите от Монако

Феновете на Борусия отвориха домовете си за гостите от Монако

Привържениците на Борусия (Дортмунд) и Монако продължават да впечатляват света с начина, по който реагираха на разтърсилия футболния свят инцидент с автобуса на германския отбор. Гостите от Франция изразиха съпричастността си, като започнаха да скандират "Дортмунд, Дортмунд" на "Сигнал Идуна Парк". Впоследствие домакините пък организираха кампания "легло за гостуващите фенове", за да осигурят място за нощувка на привържениците на Монако, които трябваше да удължат престоя си с още 24 часа, тъй като двубоят бе отложен за днес.

С хаштаг #bedforawayfans в социалните мрежи феновете предлагаха и търсеха места за нощувка. От френския клуб оповестиха, че ще върнат по около 80 евро на всички привърженици, които са останали още една нощ в Дортмунд.

Букмейкърът bwin дава предимство на домакините с коефициент 1,57 за техен успех. Равенството е оценено на 5,00, а победа за гостите е със ставка 5,50.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти