Крушарски се закани на футболистите: Ще взема шеф Манчев за треньор и този път аз ще им посоля манджата (видео)

Крушарски се закани на футболистите: Ще взема шеф Манчев за треньор и този път аз ще им посоля манджата (видео)

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че смята да затегне сериозно дисциплината спрямо играчите на клуба, след като се носят слухове, че поведението на някои от тях е в основата на оставката на Едуард Ераносян.

“Ще извикам шеф Манчев да оправя безпорядъка, след като треньорът не може да се справи. Аз съм свикнал много да ме готвят. Този път аз ще им посоля мандажата на играчите. Глобите не оправят работата. В Бълагрия  футболистите са толкова разглезени, че да не вършат работа наказанията. Започва дървен Господ и ред и порядък. Първо трябва да ги разпитаме за емблемата какво значи за тях. До няколко дни ще има решение кой ще води отбора до края. Няма да е чужденец със сигурност. Топката е ръцете на Чавдар и Бонев. Аз им дадох параметрите. Няма нищо вярно в това, че ще напускам”, каза Крушарски, който посети срещата между Витоша (Бистрица) и Септември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти