Гаджето на Гришо пътува на автостоп

Гаджето на Гришо пътува на автостоп

Никол Шерцингер си тръгна на автостоп от фестивала Coachella. Този начин на придвижване изглежда е станал традиционен за музикалното събитие, което е вдъхновено от фестивала Уудсток и всяка година събира милиони хора под слънчевите лъчи на Калифорния.

Половинката на Григор Димитров не бе единствената красавица, застанала край шосето с вдигнат палец в очакване някой шофьор да спре. Първата победителка в шоуто "Следващия модел на Германия" Кимбърли Менс, която от няколко месеца върти любов с полузащитника на Ювентус Сами Кедира, също публикува в "Инстаграм" снимка как чака на автостоп.

A post shared by Kimberley Mens (@kimimens) on Apr 15, 2017 at 6:19pm PDT

Легендарният фестивал за музика и изкуство Coachella е харесван както от простосмъртните, така и от звездите, а това, което ги обединява, е любовта им към рока, хип-хопа и електронната музика. Тази година под прицела на папараците освен Никол Шерцингер попаднаха и две нейни колежки от музикалната сцена - Кейти Пери и Риана. Трите певици бяха определени като странни птици заради избора си на облекло.
38-годишната Никол беше само по бански и отгоре с черна мрежеста късичка рокля.
Шест години по-младата Пери пък заложи на долно бельо, прозрачна бяла рокля и обувки тип "балеринка" със зайчета в предната част.
Отличи се и 29-годишната Риана, която бе с порзрачен гащеризон Gucci, къси джинсови шорти и размъкната блузка с голямо деколте.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти