Кралев атакува Топалов във "Фейсбук" - писанията му за ЦСКА били "пасквил"

Кралев атакува Топалов във "Фейсбук" - писанията му за ЦСКА били "пасквил"

Бившият министър на спорта Красен Кралев атакува чрез своя "Фейсбук" световния шампион по шах Веселин Топалов. Повод за това стана днешното сезиране на Прокуратурата от страна на шахматиста, според когото Кралев е нарушил законите при вземането на "Армията" и "Панчарево" от ЦСКА и даването им на ЦСКА-София - клуб, който бе създаден от обединението на Чавдар (Етрополе) и Литекс.

Ето какво пише Красен Кралев на своя профил във "Фейсбук":

"За да е ясно, защо шахматистът Топалов се интересува от базите на футболния ЦСКА и пусна този пасквил срещу мен в този момент : Българската федерация по шахмат дължи на ММС 381 386 лв, с лихва до момента от 79 352 лв, т.е общо 476 105 лв. Това са неправомерно изразходени от федерацията суми, които подлежат на възстановяване. До момента не са платили нито лев. Предстои отнемане на лиценза им. Знаят, че с мен преговори за замитане на нарушенията и задълженията не могат да се водят. Доносът има за цел да предотврати евентуалното ми избиране за втори мандат като министър на младежта и спорта, като Топалов и менторът му се надяват очевидно по този начин да решат финансовия проблем на федерацията. Да ама Не!"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти