Дерменджиев след 4:0: Още не сме на финал, и ние можем да загубим

Дерменджиев след 4:0: Още не сме на финал, и ние можем да загубим

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че дори след 4:0 над Литекс в първия 1/2-финален мач от турнира за Купата на България между двата отбора, разградчани все още не са финалисти.

"Не бих казал, че сме на финал, защото има още 90 минути, които трябва да изиграем. Като преднина четири гола е комфортно. Има сериозна разлика в класите, контролирахме мача, имахме изключително много ситуации - през първото ги вкарахме, а през второто - не"каза Дерменджиев, който похвали младите футболисти, взели участие в днешния двубой.

"Това са футболисти от нашата школа. Когато има възможност, ще им давам игрово време. Сашко Василев и Дани Наумов се представиха много добре."

Дерменджиев изказа мнение и за последните две шампионатни срещи на неговия тим срещу Дунав и Левски, в които орлите не вкараха гол.

"Футболистите не са машини. Всеки може да загуби. Виждате отбори от каква класа губят поредица от мачове. И ние можем да загубим. Но нашите футболисти знаят кога трябва да се вдигнат и да победят.

Срещу ЦСКА-София искам да се реши всичко на терена. Да се получи добър мач и да се хареса на истинските ценители на футбола", пожела си треньорът на шампионите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички