Варна ще приеме снукър легендите О'Съливан и Хендри за първи път

Варна ще приеме снукър легендите О'Съливан и Хендри за първи път

Морската ни столица Варна ще бъде домакин на един от двубоите между снукър легендите  Рони О‘Съливан и Стивън Хендри, които ще изиграят общо четири срещи в България като част от зрелището във формат Eleven 30.

Двамата майстори на щеката ще акостират във Варна на 7-ми септември. Те ще премерят сили в зала „Конгресна“ в Двореца на Културата и Спорта.

Билетите вече са в продажба в сайта на Eventim и партньорската им мрежа в цялата страна, ОМВ и Технополис. Цените на пропуските са от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети (ULTRA VIP-150лв) ще имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Притежателите на ULTRA VIP (150лв) и VIP (100лв) билетите ще получат картичка с автограф от двете легенди. Местата на най-скъпите две категории ще бъдат на специално пригодените трибуни до масата.

Със съдействието на общината Варна за първи път приема снукър събитие от подобен ранг, което ще бъде историческо за града и неговите жители. Най-големите легенди в света на снукъра  ще бъдат голяма атракция и за гостите на морската ни столица в края на летния сезон. Преди това зала „Конгресна“ ще приеме двубоите на българските национали от Световната лига по волейбол и Световната купа по спортна гимнастика.

Двете снукър легенди ще изиграят четири двубоя в България от сериите Eleven 30. Двубоите се отличават с това, че всеки играч има по 30 секунди на удар и се играе до победа в 6 фрейма.  Турнето на Рони и Хендри започва в Пловдив (5 септември) и продължава в София (6 септември), Варна (7 септември) и Бургас (8 септември).

Участвайте в снукър играта на Sportal.bg и спечелете билет за мачовете между Рони О'Съливан и Стивън Хендри!

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти