Красен Кралев с любопитен коментар за ЦСКА

Красен Кралев с любопитен коментар за ЦСКА

Бившият спортен министър Красен Кралев коментира събитията около ЦСКА през миналото лято. Той се върна към момента, в който ММС прекрати договора за базите с армейския клуб, който малко по-рано бе спечелил Купата на България.

"Ако тогава се бяхме забавили с още 3-4 дни при взимането на това решение... Аз съм изключително горд, че го взехме и ако имам същата ситуация, пак ще постъпя по същия начин, категорично. Защото тогава предотвратихме един възможен кървав сблъсък между различни фракции в ЦСКА.

Ако си спомняте, имаше в един и същи ден обявени две контролни срещи на две формации - на фалиралото дружество и на това, което беше спечелило Купата на България. И двете в един ден. Нали си представяте какво щеше да стане тогава. Кой щеше да носи отговорност", каза Кралев пред "Дарик". Според него той и екипът му са следвали закона при взимането на решението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти