Николай Митов дава път на още един талант

Николай Митов дава път на още един талант

Треньорът на Левски Николай Митов ще дава път на още един талант. Почти сигурно днес в мача с Дунав като титуляр за "сините" ще стартира 18-годишният талант Ивайло Найденов. По подобен начин треньорът хвърли без грам притеснение в двубоя с Локо (Пд) като титуляр Станислав Иванов, който тогава беше на 17 години. Въпросният Найденов пък игра и срещу "смърфовете", и срещу Лудогорец като резерва и се представи повече от стабилно, пише "Меридиан мач".

Най-вероятно той ще заеме място в средата на терена поради отсъствието на наказания Мехди Бурабия. Другата опция Роман Прохазка пък ще трябва да пълни дупката на десния бек, тъй като Веселин Минев е наказан и Сашо Александров пак ще играе в нетипична позиция. Найденов пък ще си партнира с Георги Костадинов, ако националът е в достатъчно добро състояние след контузията, която продължава да го мъчи. Джереми де Ноойер също е опция, но той почти сигурно няма да остане след лятото и затова на "Герена" предпочитат да го оставят резерва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички