Камбуров попадна в групата на Локо Пд

Камбуров попадна в групата на Локо Пд

Локомотив Пловдив проведе тази сутрин последната си тренировка в Пловдив преди гостуването на Черно море. Двубоят е в неделя от 17:45 на градския стадион в Каварна, където "моряците" домакинстват този сезон.

"Черно-белите" ще отпътуват утре сутринта за Албена, където ще се състои последната тренировка преди срещата. Това ще е и първото занимание, което ще бъде ръководено от новия старши треньор Войн Войнов.

Наставникът на Локомотив определи и групата за двубоя с Черно море. В нея очаквано попадна Мартин Камбуров, около когото имаше драми в последните дни, както и двама юноши на "смърфовете" от отбора до 19 години - защитникът Димитър Минчев и халфът Димитър Законов. В групата, в сравнение с последния мач с ЦСКА-София (1:2), влизат още Александър Тунчев и изтърпелият наказание Веселин Марчев. Те заемат местата на Луке, Йевтоски, Умарбаев и Дани Кики, който е с вирусно заболяване.

Вратарят Ясин Ел Харуби отново отсъства, тъй като не иска да подписва нов договор. Преди дни Локомотив се раздели с Робърт Петров. 

Групата на Локомотив за мача с Черно море: Илко Пиргов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза - Шоко, Иван Горанов, Александър Тунчев, Димитър Минчев, Ванчо Траянов, Димитър Законов, Пауло Серджо Телес, Димитър Велковски, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Веселин Марчев, Мартин Камбуров


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти