Ники Михайлов под въпрос за мача с Беларус

Ники Михайлов под въпрос за мача с Беларус

Националният вратар на България Николай Михайлов е получил травма, която ще го извади от игра за няколко седмици, научи Sportal.bg. Новината е притеснителна за селекционера на "трикольорите" Петър Хубчев, който в следващите девет месеца няма да може да използва Владислав Стоянов, а сега може да загуби и стража на Мерсин за световната квалификация в Беларус, която е в началото на юни.

28-годишният Михайлов е получил контузия в последния мач на Мерсин срещу Елязъгспор, в който тимът му отстъпи с 0:2 в турската Лига 1. Юношата на Левски има проблем в десния прасец, който през последните седмици го мъчил, а сега ще го извади от строя за следващите няколко срещи. Той е получил травмата през първата част на последната среща на тима му, но е изиграл пълни 90 минути, което може би е влошило ситуацията му.

България победи Холандия с 2:0 в София - част II Както е известно, бившият вратар на Ливърпул и Твенте близо година и половина не играеше, а този сезон има пълни 28 мача поред от началото на сезона в първенството. Нещо, което не бе правил дори през най-добрите си години в Холандия. Именно срещу "лалетата" пък се завърна на вратата на националния отбор, като запази вратата си суха при успеха с 2:0 на "Васил Левски" преди месец.

Отборът му е на последно място в турската втора лига, като до края на сезона остават шест срещи.
Треньорският щаб се надява Михайлов да се възстанови възможно най-бързо, за да успее да помогне на тима да се спаси. Мерсин изостава на пет точки от 15-то място, което гарантира оставането в групата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти