Кулма: Искам да зарадвам феновете с гол тази неделя (видео)

Кулма: Искам да зарадвам феновете с гол тази неделя (видео)

Нападателят на ЦСКА-София Густаво Кулма сподели очакванията си преди мача с Лудогорец. Колумбиецът е уверен, че в неделя ще успее да порази вратата на "орлите" и ще донесе радост на "червените" фенове. "Тренирахме много добре и се радвам, че ще имаме възможност да покажем, че загубихме несправедливо предните два мача с Лудогорец. Наясно сме срещу колко труден съперник се изправяме. Те имат добри футболисти, но и ние. Ще се раздадем в неделя и съм уверен в успеха", заяви Кулма пред официалния сайт на "червените".

Дали може отново да отбележи попадение срещу шампионите? "Според мен, да. Уверен съм, ще успея пак да вкарам гол на този опонент. Искам да го сторя, за да зарадвам феновете по трибуните. Всички сме наясно какъв отбор е ЦСКА. Това е най-големият клуб в България, с най-богата история и с най-много успехи. Феновете винаги са били нашият 12-и играч. Много е важно да ни подкрепят в неделя, искам накрая да празнуваме заедно", допълва още голмайсторът.

"ЦСКА в момента изживява труден период, но ще дадем всичко от себе си, за да го преодолеем. На чужденците им е трудно в България, защото не говорят езика, а във футбола е много важна комуникацията. Нещата на "Армията" обаче са на високо ниво, разбираме се добре и дори се шегуваме помежду си. Атмосферата в отбора е добра. Мечтая да печеля титли и купи. ЦСКА е орисан да взема трофеи. Само този сезон разликата с Лудогорец е сериозна, но все пак ни остава да се борим за Лига Европа. Това е един добър турнир", допълни още Кулма.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти