Борнемут се разправи с безпомощния Боро (видео)

Борнемут се разправи с безпомощния Боро (видео)

Отборът на Борнемут разгроми като домакин Мидълзбро с 4:0 в среща от 34-ия кръг на Премиър Лийг. Джошуа Кинг (2), Беник Афобе (16), Марк Пю (65) и Чарли Даниълс (70) бяха точни по веднъж за домакините.

Мачът тръгна лошо за Боро от самото начало. Още във втората минута Джошуа Кинг с удар отблизо изведе Борнемут напред в резултата след хубава атака на домакините отляво.

Грешка в отбраната на Мидълзбро в 16-ата минута позволи на Беник Афобе да се озове сам срещу стража на гостите Брад Гузан и нападателят не сбърка - 2:0.

Нещата продължиха да се развиват зле за Мидълзбро до края на първото полувреме. Още в 20-ата минута Гастон Рамирес получи втори жълт картон и остави отбора си с 10 души на терена.

Освен това мениджърът на гостите Стив Агню бе принуден да извърши две принудителни смени преди почивката. Поради травми в 23-ата минута Антонио Бараган трябваше да отстъпи мястото си на Адам Форшоу, а в 37-ата Мартен де Роон бе заменен от Фабио да Силва. Минута преди края непредвидена смяна извърши и мениджърът на домакините Еди Хау. Дан Гослинг не можа да продължи мача и на негово място в игра влезе Люис Куук.

В 65-ата минута Марк Пю с фалцов удар изпрати топката в мрежата на Гузан за 3:0, а в 70-ата минута Чарли Даниълс направи победата на Борнемут още по-изразителна след изпълнение на непряк свободен удар и отлична индивидуална проява.

След тази победа Борнемут заема 12-а позиция в класирането с 38 точки. Мидълзбро пък няма победа вече в 16 поредни срещи във Висшата лига и се намира на предпоследното 19-о място с 24 точки.

СТАТИСТИКА НА МАЧА


КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти