Бербатов за спектакъла на 14 юни: Идва! Дните се топят, билетите - също

Бербатов за спектакъла на 14 юни: Идва! Дните се топят, билетите - също

Мегазвездата на българския футбол и двукратен шампион на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не крие вълнението си преди предстоящия на 14 юни спектакъл между отборите на Фондация “Димитър Бербатов” и Фондация “Луиш Фиго”.

“Идва! Дните се топят, билетите - също”,  написа Бербо на официалния си профил във Фейсбук. Събитието в столицата ще събере на едно място някои от най-големите легенди не само на Манчестър Юнайтед, но и на световния футбол.

Участие до момента освен двамата организатори в лицето на Бербатов и Фиго, са потвърдили Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин ван дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра и Христо Стоичков, които ще бъдат в селекцията на таланта от Благоевград.

Португалската легенда и носител на “Златната топка” за 2000 година Луиш Фиго пък засега е заложил на Роберто Карлуш, Деко, Робер Пирес, Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо и Максуел.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички