Динамо оставя Петев и за следващия сезон, но при едно условие

Динамо оставя Петев и за следващия сезон, но при едно условие

Ивайло Петев ще продължи да води Динамо (Загреб) занапред, но трябва да изпълни едно условие. "Искаме да видим прогрес в представянето на тима и най-вече в отношението към играта", заяви спортният директор на хърватския гранд Ромео Йозак на пресконференция тази сутрин.

"Ивайло помоли за някои нови попълнения и ние ще се опитаме да му ги осигурим за следващия сезон. Вярваме в Петев, няма никакви ултиматуми към него за постигането на определени резултати, но отборът трябва да започне да изглежда по съвсем различен начин", добави шефът в Динамо.

Очакваше се българинът да бъде уволнен, защото по всичко личи, че клубът няма да стане шампион на Хърватия за първи път от 11 години насам. Столичани допуснаха две поредни поражения - от Хайдук (Сплит) и Славен, като вбесиха феновете с играта си и бездушието, като не направиха почти никакви нарушения.

"Искаме да виждаме повече агресия, каза още Ромео Йозак. - Не говорим да се правят по 70 фаула, както беше преди 10 години, но пък и не можем да имаме само 5 в края на мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти