Кобрата по-тежък от Джонсън преди дуела им в "Арена Армеец"

Кобрата по-тежък от Джонсън преди дуела им в "Арена Армеец"

Кубрат Пулев се оказа с 3.5 кг по-тежък от съперника си на 28 април в "Арена Армеец" Кевин Джонсън. Официалният кантар показа, че Кобрата е точно 116 кг, а американецът е 112.500 ден преди първия гонг.

Иначе Пулев е и малко по-висок от опонента си - 194 срещу 191 см, но пък Джонсън има по-голям разтег - 208 за него срещу 203 за Кобрата. Кантарът преди Пулев - Джонсън подсказа, че наистина американецът е много по-внушителен опонент от предишния съперник Самюел Питър. Тогава Кубрат тежеше 114.650 кг и се оказа с цели 8.250 кг по-лек от Нигерийския кошмар, а сега е по-тежък от Кинг Конг. Джонсън пък е бил с 1.5 кг по-лек преди две години, когато излиза срещу Антъни Джошуа и бива нокаутиран в третия рунд.



Както е известно, победителят от дуела помежду им ще заслужи статута на официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация.

Поясът на IBF пък ще бъде решен след мегасблъсъка Антъни Джошуа - Владимир Кличко на 29 април на "Уембли".

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ КАНТАР ПРЕДИ ПУЛЕВ - ДЖОНСЪН!

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти