Кубрат Пулев към феновете: Очаквам ви довечера в "Арена Армеец"

Кубрат Пулев към феновете: Очаквам ви довечера в "Арена Армеец"

Носителят на интерконтиненталната титла на WBA Кубрат Пулев благодари на феновете си за подкрепата преди мача му с американеца Кевин Джонсън тази вечер в "Арена Армеец".

"Денят дойде! FINAL COUNTDOWN! Благодаря ви за стотиците съобщения и страхотната енергия, която ми пращате! Очаквам ви всички довечера в "Арена Армеец"!", написа Кобрата във "Фейсбук".

"Успех! Дано го свалиш с нокаут!", "Gospod s teb" и "Накарай България да се гордее с теб!" са само малка част от окуражителните коментари под поста на Пулев в социалната мрежа.

Както е известно, при успех днес Кубрат Пулев ще получи правото да се бие за световната титла в супертежка категория срещу победителя от мегасблъсъка между действащия шампион на IBF Антъни Джошуа или легендарния Владимир Кличко.

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец?
Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти