Тервел Пулев отново зарадва "Арена Армеец" с нокаут (видео + галерия)

Тервел Пулев отново зарадва "Арена Армеец" с нокаут (видео + галерия)

Тервел Пулев записа трета убедителна победа с нокаут в третия рунд и в третия си мач при професионалистите и втори пред българска публика в боксовата галавечер софийската зала "Арена Армеец".

Олимпийският бронзов медалист от Лондон 2012 бе разбрал съперника си за галавечерта едва във вторник, но това не му попречи още в първия рунд да прати на земята Якуб Войчик (8 победи, 4 с нокаут, 18 загуби и 2 равни).

27-годишният поляк пристигна в София в последния момент и преди да излезе на ринга в "Арена Армеец" имаше три поредни загуби. Войчик е с обратен гард, а освен това бе отказван само два пъти при всичките 18 поражения. Именно поради този факт падането му още в първия рунд срещу Тервел е комплимент за класата на българина.

Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) 

Пулев записа нокаут в третия рунд, като преди това бе постигнал два нокдауна и така в професионалната си кариера все още не е бил на ринга за повече от три рунда.

ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ: НЕ ТЪРСЕХ БЪРЗ НОКАУТ

НИСЕ ЗАУЕРЛАНД: ДОГОДИНА ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ТЕРВЕЛ МАЧ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ТИТЛА

Тервел започна агресивно с дясно кроше, а в първата минута на първия рунд правеше комбинации с леви и десни прави удари. Две-три успешни крошета 1:30 преди края пък пратиха Войчик на земята, но той все пак се изправи преди съдията да е преборил до десет.

Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) 

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ТУК!

Българинът имаше смазващо превъзходство до гонга и въпросът по-скоро бе дали Войчик може да оцелее още на този ранен етап. Попаденията с лява ръка на Тервел не спираха, макар темпото в първите 90 секунди да бе по-бавно. Все пак Пулев продължи с лекота да преодолява защитата на Войчик и го засипваше с крошета от всяка страна.

1:25 секунди преди края на третия рунд Тервел отново свали на земята с безмилостни десни и леви крошета, но полякът не се отказа и тогава. Все пак, само миг по-късно ъперкът в главата провокира съдията да прекрати мача.

Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) 

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Страхотна победа постигна Тервел Пулев by bgsport
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти