Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Михаил Таков обясни защо нямаше нокаут на Кобрата - Джонсън

Михаил Таков обясни защо нямаше нокаут на Кобрата - Джонсън

Българският треньор Михаил Таков даде мнението си за победата в 12 рунда на Кубрат Пулев над Кевин Джонсън в галавечерта "Последно отброяване" в "Арена Армеец". Наставникът, който от дълго време работи и с братя Пулеви, имаше критики към поведението на Кобрата на ринга и даде обяснение защо не се е стигнало до нокаута.

"Смятам, че публиката остана доволна от един такъв мач. Те искат повече зрелище и нокаути, но противникът беше доста опитен, играеше в дадени моменти в пасивна защита. Този съперник наистина можеше да изненада Кубрат, който изигра правилно тактически мача, но можеше да използва повече ляв ъперкът. След осмия рунд американецът почна да пуска само единични удари, до последно беше доста опасен.

Поздравявам Кубрат и Тервел, но най-важното е, че имаме вече официален претендент за световната титла и дано да стане световен шампион. До 4-ия рунд се движеше наляво и опита десен ъперкът, докато не тръгна надясно. Гледаше да изтощи Кубрат до рундовете след осмия, след което можеше да се търси нокаут. Загубата от Кличко е забравена и предстои да играе за световната титла, очакваме победителя Джошуа - Кличко.

Там пак има много въпросителни, нека да мине мачът, в следващите две седмици ще знаем името, дали ще е победителят в утрешната среща или първият в ранглистата на IBF", каза Таков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти