Динамо (Загреб) разгроми Цибалия, Петев извади две от звездите от състава (видео)

Динамо (Загреб) разгроми Цибалия, Петев извади две от звездите от състава (видео)

Динамо (Загреб) постигна най-убедителната си победа през сезона, след като в 31-ия кръг на хърватското първенство разгроми вече изпадналия отбор на Цибалия с 6:0.

Българският треньор Ивайло Петев, който през седмицата беше под сериозно напрежение след две поредни загуби, направи няколко промени в стартовите 11. Той извади от групата Саммир, а Анте Чорич остави на пейката. За сметка на това пък Амер Гояк направи истинско шоу на терена и вкара четири гола.

Домакините от Динамо водеха с 4:0 до почивката, като Гояк откри в 23-ата минута, а в 27-ата Ел Арби Судани покачи на 2:0. Гояк в 38-ата увеличи попаденията на 3:0, а три минути преди края на частта и капитанът Домагой Антолич беше точен.

12 минути преди края Гояк оформи хеттрика си, а в 86-ата вкара и за крайното 6:0. С този успех Динамо има 71 точки, на 5 от Риека, която пък по-късно днес приема Интер (Запрешич).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти