Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора)

В четвъртък обявяват бъдещето на Валверде

В четвъртък обявяват бъдещето на Валверде

Ръководството на Атлетик Билбао организира специална пресконференция за четвъртък, на която се очаква основна тема да бъде бъдещето на треньора Ернесто Валверде. В сайта на баските пише, че това ще бъде рутинна пресконференция, но фактът, че на нея ще присъства лично президентът Жосу Урутия подсказва, че може и да се обсъждат доста по-сериозни въпроси.

Валверде е начело на Атлетик от 2013 година, като още следващия сезон изведе тима до участие в Шампионската лига, а година по-късно спечели и Суперкупата на Испания - първи трофей за клуба от 31 години.

Договорът на наставника обаче изтича през лятото и все по-усилено се говори, че той е фаворит да замени Луис Енрике начело на Барселона.

През този сезон Атлетик отново се представя на добро ниво, като след успеха над Селта (3:0) се намира на 6-ата позиция в класирането и има шанс да участва в Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички