Бербатов потвърди за поредната звезда за мача в София

Бербатов потвърди за поредната звезда за мача в София

Димитър Бербатов потвърди присъствието и на Деко на предстоящото шоу на 14 юни. Тогава на "Васил Левски" в София ще видим десетки звезди от миналото. Те ще вземат участие в благотворителния двубой, организиран от фондациите на Бербо и Луиш Фиго.

Другите потвърдени засега имена са тези на Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин ван дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Роберто Карлуш, Деко и Робер Пирес. Фиго анонсира също така присъствието на Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо и Максуел. Преговаря се и с Кристиано Роналдо, но идването му не е сигурно.

Ето какво сподели Бербатов:
Той е сред малцината футболисти, печелили Шампионската лига с два различни клуба - с "Порто" през 2004 г. и с "Барселона" през 2006 г. Избран е от УЕФА за най-добър играч през 2004 г.

Той е ключова фигура във водения от Жозе Моуриньо "Порто" при спечелването на Купата на УЕФА през 2003 г. и на Шампионската лига през следващия сезон, когато е определен и за играч на мача във финала.

Шампион е на Португалия с "Порто", на Испания с "Барселона" и на Англия с "Челси". С "Флуминензе" триумфира и в Бразилия.

Роден и израснал в Бразилия, през 2002 г. получава португалско гражданство и е включен в националния отбор. С Португалия участва на две световни и две европейски първенства - стига до финала на Евро 2004. Той е един от най-креативните и интелигентни халфове.

Деко! Очакваме го в София!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти