Зидан продължава по същата схема - Кристиано на пейката в събота

Зидан продължава по същата схема - Кристиано на пейката в събота

Реал Мадрид ще продължи да залага на втория си състав в първенството, докато е ангажиран с участие в Шампионската лига, твърди AS. В тази връзка в събота срещу Гранада Зинедин Зидан отново ще остави основните си футболисти сред резервите, а на терена със задачата да победят ще бъдат натоварени тези като Хамес Родригес, Алваро Мората, Лукас Васкес, Матео Ковачич, Марко Асенсио и т.н. В същото време Кристиано Роналдо и други от титулярите ще бъдат съхранени за реванша срещу Атлетико Мадрид през следващата седмица.

Тази схема треньорът вече приложи в шампионатните двубои срещу Депортиво Ла Коруня, Спортинг Хихон, Леганес и Ейбар - всичките спечелени. В тях отборът вкара цели 17 гола.

Едва ли Кристиано ще се разсърди, осъзнавайки важността на момента. Досега Роналдо е бил на терена в 75% от възможното време - доста малко в сравнение с други сезони, когато е бил здрав.

Ако Реал елиминира съгражданите си от "Висенте Калдерон", сезонът за тима ще приключи чак на 3 юни с финала в ШЛ. Преди това "белите" ги очакват четири мача в Ла Лига. Ако ги спечелят, ще завоюват титлата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички