Маевска: Нямам търпение да започне състезанието, залата да е пълна и да чуя аплодисментите

Маевска: Нямам търпение да започне състезанието, залата да е пълна и да чуя аплодисментите

Много съм щастлива, че аз няма да играя, но в същото време пак ми доставя същия адреналин, защото единственото което щеше да ми липсва е това  чувство. Успяват момичетата да ми повдигнат адреналина. В началото ставах да пробвам някакви елементи, но сега вече нямам желанието, мисля че съм се пренаситила. Аз не знам дали момичетата имат търпение, но аз нямам търпение да дойде утре, залата да е пълна и да чуя аплодисментите, това заяви  "златното момиче" Михаела Маевска, което сега е помощник треньор на ансамбъла ни по художествена гимнастика. Днес момичетата от националния ни отбор – индивидуално и ансамбъл направиха официалната си тренировка преди утрешния старт на Световната купа в "Арена Армеец".

"Те за първи път ще играят пред българска публика и трябва да са много концентрирани. Разбира се, те ще играят за публиката, но ако се разсеят, няма да се получат нещата. Аз не знаех за промените в руския отбор, но ние сме тук, за да си представим съчетанията и независимо колко отбора са, ние трябва да сме топ", завърши Маевска.

"Чувстваме се прекрасно. Страшно сме мотивирани и нямаме търпение утре да започне състезанието. На мен ще ми е за втори път да играя на родната Световна купа, но ми харесва страшно много. Обичам нашата публика. Нашата публика разбира от гимнастика", това каза след подиум тренировката Катрин Тасева, която  ще ни представят в индивидуалния турнир за Световната купа заедно с Невяна Владинова.

"Аз смятам, че тренировката наистина мина много добре. Изиграх си и четирите съчетания много добре, надявам се утре да ги изиграя по същия начин, даже и по-добре. Малко по-напрегнато е да играем в България. Усещаме любовта на нашата публика, тя ни помага. И се надяваме да я зарадваме повече от миналата година", допълни Владинова.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти