"Тайбрек шампионът" Григор: Ценя и най-малките моменти (видео)

"Тайбрек шампионът" Григор: Ценя и най-малките моменти (видео)

Григор Димитров демонстрира добър тенис и добро настроение на демо турнира Tie Break Tens в Мадрид, който българинът спечели след победи над Дан Евънс, Фернандо Вердаско и Фелисиано Лопес.
Григор заедно със Симона Халеп станаха шампиони на третото издание на благотворителния турнир, като за награда спечелиха по 200 000 долара.

"Да, беше невероятно, не се случва много често последните четири точки в мача да са от асове. Но в такива хубави условия се отплаща да имаш хубав сервис. Приятно е да се играе на такова хубаво съоръжение и пред такива фенове.

Григор Димитров е кралят на Tie Break Tens" в Мадрид 

Фелисиано беше местният фаворит, харесвам го, той е чудесен човек. Опитът те учи да се справяш с всякакви ситуации, тук по-странното беше, че имаше малко време между мачовете. Когато пътуваш навсякъде със световния тур за толкова дълго време, трябва да се наслаждаваш и на най-малките моменти.

Аз съм щастлив дори само от факта, че продължавам да излизам на корта, да тренирам и да играя. Не знаеш кой ден ще ти е последният, затова трябва да оценяваш малките моменти", каза Григор след като си получи наградата.

We caught up with Grigor Dimitrov after he became our #TB10Madrid champion! pic.twitter.com/4AFelcTzY9— Tie Break Tens (@tiebreaktens) May 4, 2017

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти